У центрі Сум обвалився торговий центр, що споруджується

13 лютого 12:25

Недобудована будівля ТЦ на Центральному ринку Сум склалася як картковий будиночок. Збиток "на мільйони".

 

У ніч на 13 лютого у Сумах обвалився торговий центр, що будується на місці колишніх павільйонів на Центральному ринку. За словами очевидців, двоповерхова будівля склалася, як картковий будиночок.

Як повідомив головний архітектор Сум Володимир Биков, вночі на будівництві перебувало близько 10 осіб, але, на щастя, у момент обвалення робочі вийшли на перекур. За інформацією бригадира, ніхто не постраждав.

Аварія сталася у момент заливки плит перекриття другого поверху. Від будови залишилася тільки купа покрученого металу і уламків бетону. Техніка вціліла, пошкодження отримала тільки машина, за допомогою якої на об'єкт подавався бетон.

Загальна площа обвалення, за інформацією служби надзвичайних ситуацій, склала 1760 м кв.

Місце НП оглянули співробітники, міліцейські експерти-криміналісти, співробітники МНС і Держбудекспертизи, а також перший заступник мера Сум Микола Войтенко, головний архітектор Сум Володимир Биков та дизайнери будівлі з фірми "БББ". Зараз створюється комісія для встановлення причин аварії.

Як повідомив заступник директора Центрального ринку Володимир Фільо, ще збиток встановлюється, "мова йде про мільйони". !zn

Читайте також:

У Києві впав будівельний кран, дві людини загинули

Після протесту киян прокуратура призупинила будівництво біля озера Тельбін

Головний архітектор Києва зніс би "Парус" і ТРЦ на Львівській площі