У центрі Києва прорвало теплотрасу: провалився асфальт, вулиці залило окропом

16 квiтня 12:35

Через пошкодження тепломережі на вулиці Лаврській провалився асфальт. Біля мосту Патона утворилися затори, машини їдуть крізь потоки окропу і хмари пари.

 

У Печерському районі Києва стався прорив теплотраси. Пошкодження тепломережі спричинило провал асфальту і витік гарячої води.

Як повідомили у "Київенерго", пошкодження магістральної тепломережі діаметром 700 мм сталося вранці 16 квітня на перетині вулиць Лаврської і Старонаводницької.

У зв'язку з пошкодженням і роботами з його локалізації рух транспорту на вказаній ділянці дороги обмежено. На місці працює аварійна бригада. За даними відомства, причина пошкодження - зношеність мережі, прокладеної ще наприкінці 1970-х років.

Тим часом сайт videoprobki.ua показав наслідки аварії: затоплена проїжджа частина бульвару Дружби народів, машини їдуть через сильну пару, яка обмежує видимість.

На мосту Патона в бік правого берега утворився затор, середня швидкість учасників руху не перевищує 5 км/год. Аналогічний затор і на бульварі Дружби Народів з іншого боку площі.

Нагадаємо, з 16 квітня "Київенерго" почало відключення споживачів від опалення. !zn

Читайте також:

Шести ділянкам у Києві присвоєно статус НС через загрозу руйнівних зсувів

На Бортницькій станції аерації під Києвом прорвало дамбу

Ями на дорогах Києва обіцяють залатати до Дня перемоги

Київські водії тільки в ранкових заторах втрачають 2,5 доби за рік