У центрі Києва перекрито рух і посилено заходи безпеки в зв'язку з проведенням марафону

28 квiтня 11:38

Четвертий Київський міжнародний марафон охороняють вибухотехніки з собаками і патрулі міліції.

 

У центрі Києва 28 квітня перекрито рух автомобілів і посилені заходи безпеки у зв'язку з проведенням 4-го Київського міжнародного марафону.

До охорони порядку залучено близько 600 міліціонерів, 200 працівників ДАІ і дві групи вибухотехніків з собаками. Патрулі міліції чергують по всьому маршруту марафону. "Порядок забезпечує і наша служба безпеки, і 300 волонтерів", - повідомив голова оргкомітету марафону Дмитро Черницький.

Заходи було посилено в зв'язку з терактом на марафоні в Бостоні, де 15 квітня жертвами двох вибухів стали три людини, а понад 180 серйозно постраждали.

Київський марафон стартував о 9:00 на Михайлівській площі. Для участі в забігу зареєстрували 2200 осіб з 23 країн світу.

Вони повинні пробігти 40 кілометрів: два кола від Михайлівської площі по вулиці Володимирській до площі Перемоги і станції метро "Берестейська", а потім через Саксаганського і НСК "Олімпійський" - на Хрещатик і знову до Михайлівської площі. Спеціально для забігу з 8:00 до 16:00 перераховані вулиці перекрито для авто. !zn

Читайте також:

Військового параду на 9 травня не буде, по Хрещатику пройдуть оркестри

Після теракту в Бостоні у Царнаевых залишалися ще шість бомб

Напередодні марафону в Іспанії затримано ісламістів, схожі з "бостонськими терористами"