Тиждень в Україні знову почнеться з дощу, мокрого снігу і ожеледиці

03 лютого 15:57

У понеділок в Україні утримається хмарна погода з дощем і снігом.

 

Мокрий сніг і дощ очікуються в понеділок, 4 лютого, в більшості областей України. Лише вдень на Правобережжі опади припиняться.

За прогнозами Гідрометцентру, 4 лютого температура повітря вночі коливатиметься від 0 до 5 градусів тепла, у західних областях до 8 морозу, вдень -3... +2; на сході і в Приазов'ї протягом доби +1... +6, в Криму +5... +10. У Карпатах вночі -8.. -13, вдень від -4 до -9 градусів.

У Києві вночі буде дощ і мокрий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі 0... -2, вдень близько нуля.

На дорогах, крім південної частини країни, очікується ожеледиця. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, на півдні, сході, а вдень і на заході окремі пориви 15-20 м/с.

У вівторок, 5 лютого, в південній частині країни і в Приазов'ї пройдуть мокрий сніг і дощ. На решті території - без істотних опадів, лише вночі в західних, а вдень у східних областях невеликий мокрий сніг.

Температура повітря вночі -1... -6, вдень близько нуля; у південній частині вночі від 2 градусів морозу до 4 тепла, вдень 3-8 тепла.

У Києві у вівторок без істотних опадів, на дорогах далі ожеледиця. Температура повітря вночі -2... -4, вдень близько нуля.

Вітер південно-західний з переходом на південний східний, 7-12 м/с, у західних областях місцями пориви 15-20 м/с. !zn

Читайте також:

Сильний дощ заливає Ужгород, десятки домогосподарств підтоплено

Харківський бабак передбачив весну в Україні через шість тижнів

Гідрометцентр попереджає про перші паводки

Російські синоптики напророкували "зникнення" весни