Тимошенко привітали з 8 березня повітряними кульками і передали квіти

08 березня 14:29

Міліція посилено охороняє вхід до лікарні, біля якої зібралися прихильники Тимошенко з повітряними кульками.

 

Прихильники екс-прем'єра Юлії Тимошенко зібралися біля Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" №5 (Харків), де знаходиться екс-прем'єр, щоб привітати її з 8 березня.

На майданчику перед входом в лікарню зібралося до 500 осіб. Приїхали делегації з Криму, Київської, Дніпропетровської, Донецької, Львівської, Сумської, Вінницької, Одеської, Полтавської та інших областей.

Люди тримають партійні прапори "Батьківщини", червоні повітряні кульки у формі серця і плакати "Юля, зі святом 8 березня", "Юлі - волю! Бандидатам - тюрми!", "Дайте Юлі волю або ми вам дамо...! Дочекаєтеся" та інші.

Звучать українські народні пісні, повстанські пісні і повільні ліричні композиції. Люди скандують: "Юлі - волю!", "Юля, зі святом!", "Юля - Україна!". Під вікнами палати Тимошенко запускають червоні повітряні кульки у формі серця, до яких прикріплені живі квіти і банер "Юля, зі святом!".

Міліція посилено охороняє вхід у лікарню.

Народні депутати фракції "Батьківщина" Арсен Аваков, Юрій Одарченко, Олександр Бригинець, Валерій Головко, Володимир Шульга і інші піднялися на 9-й поверх лікарні, де знаходиться палата Тимошенко, щоб передати їй квіти.

"Просили по-людські просто поставити їй квіти в кімнату. Нас, звичайно, формально бортанули, але сподіваюся, що коли нас там не буде, людські почуття візьмуть гору і ці квіти не залишаться там в'янути і їх поставлять поряд з місцем, де знаходиться Юля", - сказав Аваков. !zn

Читайте також:

Тимошенко 8 березня висловила впевненість, що весна обов'язково переможе

Тільки в 10% українців 8 березня асоціюється з боротьбою за права жінок

Вкрадене свято: історичні трансформації 8 березня

Українські жінки на 8 березня хочуть все більше квітів