Терористи поширюють чутки про швидке знищення "ДНР" і "ЛНР" силами АТО — ІС

21 квiтня 12:32

Під цим приводом серед російських найманців отримує популярність теза про організацію швидкого наступу. Серед місцевих бойовиків ця ідея не знаходить відгуку.

 

Серед бойовиків терористичних організацій ОРДЛО поширюються чутки про те, що до кінця року ЗСУ візьмуть під свій контроль всі окуповані території Донбасу і повністю знищать "ДНР" і "ЛНР", повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Серед бойовиків обох "армійських корпусів" посилено поширюються чутки про те, що якщо в найближчі місяці з боку "ЛДНР" не буде організоване масштабне наступ, то ЗСУ перехоплять ініціативу і до кінця року візьмуть під свій контроль окуповані райони Донбасу, повністю знищивши "ЛДНР"", - написав Тимчук в Facebook.

Він також зазначив, що під цим приводом серед російських найманців отримує популярність теза про організацію швидкого настання. Серед місцевих бойовиків ця ідея не знаходить відгуку.

Читайте також: Терористи "ДНР" набирають в'язнів на службу — розвідка

Нагадаємо, раніше бойовикам частин і підрозділів "1-го АК ДНР" командування російсько-окупаційних військ затримало виплату "зарплати". Серед терористів ходили чутки про те, що кошти пішли на виплату зарплат працівникам "націоналізованих" підприємств ОРДЛО.

Раніше Комісія російського окупаційного командування з'єднань і частин Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного ВО ЗС РФ в Донбасі виявила факти привласнення командирами бойовиків зарплати і предметів матеріального постачання убитих терористів.