Телеканал "Інтер" очолив Єгор Бенкендорф

14 лютого 20:25

За даними ЗМІ, "Інтер" очолив Єгор Бенкендорф. Повернувся на канал і Євген Кисельов, який раніше вів політичне ток-шоу "Велика політика".

 

Телеканал "Інтер" очолив генеральний директор Національної телекомпанії України (НТКУ) Єгор Бенкендорф, повідомляє видання "Телекритика" з посиланням на джерело.

За інформацією видання, Ганна Безлюдна увійшла до складу наглядової ради телеканалу, а керівником "Національних інформаційних систем" "Інтера" став російський телеведучий Євген Кисельов, який раніше вів на каналі політичне ток

-шоу "Велика політика".

Як повідомлялося, прес-служба "Інтера" 1 лютого повідомила, що GDF Media Limited, що належить бізнесменові Дмитру Фірташу, придбала Inter Media Group у K.H. Media Limited, що належить екс-першому віце-прем'єрові Валерію Хорошковському. "В умовах, що склалися, я не маю можливості забезпечувати розвиток групи, і саме ці обставини стали моєю головною мотивацією відносно продажу", - пояснив тоді власник.

Остаточний контроль над медіагрупою перейде до компанії GDF Media після відповідного дозволу Антимонопольного комітету України.

7 лютого стало відомо, що новими акціонерами Inter Media Group Limited, яка об'єднує телеканал "Інтер" і до десятка інших каналів, стануть компанії, що належать бізнесменові Фірташу і главі адміністрації президента України Сергію Льовочкіну.

У медіагрупу Inter Mediа Group Ltd. входять телеканали "Інтер", "Інтер+", НТН, К1, К2, "Ентер", "Ентер Фільм", "Мега", "MTV Україна", а також інші компанії в сфері продакшн і маркетингу.

Телеканал "Інтер" входить до трійки найбільш популярних телеканалів України (з часткою 14-16% за даними останніх місяців). Його чистий дохід у 2011 році зріс на 30,9% - до 744,77 млн грн, практично повернувшись до рівня докризового 2008 року. Чистий збиток скоротився на 29,5% - до 137,63 млн грн.

Перше півріччя 2012 року телеканал завершив з чистим доходом 446,84 млн грн і чистим збитком 95,34 млн грн. !zn

Читайте також:

Хорошковському давали вибір: продати "Інтер" Льовочкіну або синові Януковича

Глава адміністрації президента Льовочкін стане співвласником "Інтера"

Хорошковському довелося покинути Україну

Азарова "шокував" випуск новин на одному з телеканалів