Суд відправив на дорозслідування справу про смерть студента Ігоря Індила

15 березня 19:43

Суд прийшов до висновку, що в ході досудового слідства не було встановлено низку обставин, не було виправлено низку порушень, зокрема, на які вказував суд апеляційної інстанції.

 

Деснянський районний суд Києва знову передав на додаткове розслідування в прокуратуру кримінальну справу щодо обставин смерті студента Ігоря Індила в Шевченківському райуправлінні столичної міліції.

Як повідомив адвокат батьків студента Олександр Заруцький у п'ятницю, 15 березня, таке рішення було ухвалене судом на попередньому розгляді справи.

Заруцький зазначив, що суд прийшов до висновку, що в ході досудового слідства не було встановлено низку обставин, не було виправлено низку порушень, зокрема, на які вказував суд апеляційної інстанції.

Раніше прокуратура Києва завершила додаткове розслідування кримінальної справи щодо загибелі Індила і направила справу в Апеляційний суд Києва для визначення підсудності.

Адвокат батьків студента Заруцький зазначив, що після проведення додаткового розслідування не з'явилося майже нічого нового. Тобто, пояснив адвокат, призначена додаткова експертиза не дала однозначної відповіді, що саме стало причиною травми голови потерпілого, яким чином з'явилася у нього кров у шлунку тощо, а також не було допитано додаткових свідків.

Заруцький зазначив, що в результаті проведення додаткового розслідування слідство визнало, що черговий по райвідділку Коваленко не вжив заходів з реагування для своєчасного виклику "швидкої допомоги" до потерпілого.

У травні 2010 року в Шевченківському райуправлінні міліції Києва помер 20-річний студент Індило. !zn

Читайте також:

Справу про загибель студента Індила направлено на новий судовий розгляд

Прокуратура вважає, що суд затягує справу Індила

Прокуратура повторно розслідувала справу Індила, але безрезультатно

У смерті Індила будуть шукати нових винних