Спостерігачі ОБСЄ потрапили під обстріл в зоні АТО

18 березня 13:47

Ніхто зі спостерігачів не постраждав.

 

Куля зі стрілецької зброї пролетіла над головами спостерігачів СММ ОБСЄ, які проводили моніторинг дотримання режиму "тиші" поблизу окупованої терористами "ДНР" Ясинуватої, повідомили в прес-службі Місії.

"У 11:45 члени патруля СММ, перебуваючи поруч з автомобілями місії, почули, як над їх головами просвистіла куля і в ту ж мить пролунав постріл зі стрілецької зброї за 100-200 м на південь від них. Всі присутні сховалися за автомобілями місії. Спостерігачі визначили, що постріл був здійснений у напрямку з півдня на північно-північно-схід. Поки вони сідали в автомобілі, то почули ще один постріл зі стрілецької зброї за 100-200 м на південь", - йдеться в звіт ОБСЄ.

Патруль СММ і присутні на місці троє офіцерів СЦКК, чотири представника ДСНС і чотири члени бригади бойовиків "ДНР" з розмінування покинули цей район.

Зазначається, що ніхто зі спостерігачів не постраждав, автомобілі місії цілі.

Читайте також: В ОБСЄ заявили про можливість більш серйозного загострення ситуації в Донбасі

Раніше повідомлялося, що два снаряди розірвалися в 30 метрах від автомобілів СММ ОБСЄ на околицях окупованого бойовиками терористичного угруповання "ДНР" селища Пікузи Донецької області.