Слідство назвало основну версію вбивства мера Сімеїза

27 лютого 13:29

Слідство пов'язує вбивство мера Сімеїза Кирила Костенка з його професійною діяльністю.

 

Слідство розглядає єдину версію вбивства мера Сімеїза Кирила Костенка. Про це в Кабінеті міністрів заявив міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.

Як підкреслив чиновник, останні події в Україні змушують "зібратися у Генпрокурора і провести велику нараду з приводу розкриття умисних вбивств".

Чиновник уточнив, що одним з головних питань спільної наради стане справа про вбивство судді у Харкові, а також вбивство мера Сімеїза Кирила Костенка. На питання журналістів, які версії вбивства мера сьогодні розглядаються слідством, він відповів, що зараз розглядається тільки одна версія - вбивство пов'язують з його професійною діяльністю.

- Вбивство мера Сімеїза зафіксувала камера готелю

Раніше повідомлялося про те, що вбивство мера Сімеїза Кирила Костенка могла зафіксувати одна з камер відеоспостереження місцевого міні-готелю. Правоохоронці вже вилучили записи, зроблені камерою. За словами охоронець на вилученому відео нібито видно, що вбивця був на "Жигулях" (ВАЗ-2101), а розстріл тривав не більше 30 секунд.

Нагадаємо, 26 лютого селищного голову Сімеїза, члена Партії регіонів Кирила Костенко розстріляли поряд з будівлею Сімеїзької селищної ради. Вбивство було скоєно близько 9:00. У Кирила Костенка залишилися дружина і п'ятеро дітей.

Однією з основних версій вбивства Кирила Костенка є професійна діяльність загиблого.

Народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко вважає, що вбивство мера Сімеїза Кирила Костенка було цілком професійним, і малоймовірно, що його розкриють. !zn

Читайте також:

У Партії регіонів сумніваються, що вбивство мера Сімеїза розкриють

Колеги вбитого мера Сімеїза вважають його смерть спецзамовленням

Правоохоронці знайшли автомобіль вбивць мера Сімеїза Кирила Костенка

У Криму розстріляно мера Сімеїза Кирила Костенка