Слідом за Лісовим масивом київська влада скоротить маршрутки на Святошино

19 березня 16:28

Столична влада продовжує замінювати маршрутки на автобуси і тролейбуси, обіцяючи інтервал руху кожні 6 хвилин.

 

Київська влада продовжує експеримент із заміною маршрутних таксі на громадський транспорт. Після скасування маршруток на Лісовому масиві і в районі метро "Лівобережна", планується замінити два маршрутних рейси у Святошинському районі.

Як повідомили у пресс-службі КМДА, протягом найближчих п'яти місяців планується виділити додатково 5 тролейбусів на маршрут №41, що дозволить зменшити інтервал руху до 6 хвилин і замінити таксомоторний маршрут №187.

Також в цьому районі планується запустити новий автобусний маршрут № 90-к замість маршрутного таксі №203. Влада обіцяє, що п'ять нових автобусів будуть курсувати від станції метро "Святошин" до проспекту Леся Курбаса з інтервалом руху 4-6 хвилин.

Раніше 12 таксомоторів КП "Київпастранс" були замінені на 8 великих автобусів на маршруті №46 вул. Микитенка - ст. м. "Лівобережна".

А з 1 березня додатковий транспорт був виведений на автобусні маршрути №33 та №81, що курсують від станції метро "Лісова" до проспекту "Лісова" і вул. Космонавта Волкова відповідно.

У планах "Київпастрансу" також замінити маршрутки транспортом звичайного режиму на житлових масивах Виноградар та Оболонь. !zn

Читайте також:

Київські перевізники погрожують оголосити страйк

"Київпастранс" хоче підняти вартість проїзду в наземному транспорті

Мер Луганська вирішив проїхатися на маршрутці і мало з неї не випав

Влада Києва назвала економічно обґрунтований тариф на проїзд в метро: 3 грн