Складено рейтинг найбільш криміногенних районів Києва

04 березня 11:28

Найбільш криміногенним районом столиці визнано Шевченківський район, в якому за 2012 рік було скоєно 4723 злочини, а найбезпечнішим - Поділ. За минулий рік там було зареєстровано всього 37 розбійних нападів.

 

У МВС назвали найбільш криміногенні райони, в яких за минулий рік відбулася найбільша кількість злочинів, а також відзначили ті райони, де рівень злочинності відносно низький.

За інформацією прес-служби ГУ МВС у місті Києві, за 2012 рік у Дніпровському районі здійснено 14 вбивств, затримано 628 грабіжників і порушено 7 кримінальних справ за статтею вимагання. Загальна кількість злочинів - 4325 випадків.

Незважаючи на такі дані, кримінальним лідером столиці залишається благополучний Шевченківський район. Саме тут за минулий рік здійснили найбільшу кількість злочинів - 4723. Також Шевченківський район лідирує за кількістю хуліганів. За рік тут вбили 10 осіб, а покалічили 39.

У чорну трійку потрапив також Оболонський район. За рік тут здійснили 3910 злочинів. У цьому районі значна ймовірність стати жертвою злодіїв, шахраїв і хуліганів.

Четверте і п'яте місце займають Голосіївський і Святошинський райони, де було скоєно 3447 і 3430 злочинів. Жителі обох районів страждають від злодіїв, шахраїв і грабіжників. Так само на Солом'янці скоїли 11 вбивств, а в Святошині - 5 зґвалтувань.

- Москаль заявив, що МВС ховає від людей масу шокуючих вбивств

На шостому місці кримінального рейтингу - Дарницький. Тут найчастіше крадуть автомобілі і ґвалтують жінок.

На сьомому місці Голосієве. 3071 злочинів, серед яких 11 вбивств. У Деснянському найчастіше вбивають і калічать. А за рік вчинили 2670 злочинів.

Благополучним районом вважається Печерський. Тут найменше вбивств і крадіжок. Не зареєстровано жодного зґвалтування, але все ж, активно працюють шахраї - 215 випадків за рік.

Найбезпечнішим назвали Поділ. Тут у два рази менше злочинів, ніж у сусідньому Шевченківському. Рідко крадуть, майже немає шахраїв, але зареєстровано 37 випадків розбійних нападів. !zn

Читайте також:

За рік в Україні знешкоджено майже 300 організованих груп

В Україні за рік більш ніж в три рази зріс рівень злочинності

Кожну третю викриту в Криму банду "кришували" депутати

Рейтинг найбільш криміногенних регіонів України: лідирують Схід і Південь