Шевченко повернувся до Держреєстру як керівник ТВі

24 квiтня 17:33

У Держреєстрі знову змінилася інформація про керівника ТВі.

 

Артема Шевченко знову внесено до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців як керівника ТОВ "ТРК "Телерадіосвіт" (Київ), яке здійснює супутникове мовлення (телебачення) під логотипом ТВі замість Наталії Катеринчук.

Про це свідчить відкрита інформація Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Як повідомлялося, 23 квітня прес-служба ТВі повідомила, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. Новим інвестором каналу став відомий американський бізнесмен Олександр Альтман, який вважає своїм пріоритетним завданням зберегти телеканал як одне з об'єктивних джерел інформації в Україні.

Цього ж дня увечері на сайті держпідприємства "Інформаційно-ресурсний центр" з'явилася інформація, що Шевченка внесено до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців як керівника ТОВ "ТРК "Телерадіосвіт" (Київ), яке здійснює супутникове мовлення (телебачення) під логотипом "ТВі", проте вже у середу, 24 квітня, у цей реєстр знову була внесена Катеринчук.

Власник ТВі Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення телеканалу і про те, що не підписував ніяких паперів про продаж телеканалу, документи підроблено.

Відсторонена генеральний директор ТВі Катеринчук звернулася в міліцію з заявою про рейдерське захоплення телеканалу. Крім того, вона заявила, що у зв'язку з рейдерським захопленням телеканалу у вівторок передачі в ефірі ТВі виходити не будуть.

Після цього київська міліція повідомила, що події, пов'язані з конфліктною ситуацією на телеканалі ТВі, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "Самоуправство".

Колектив каналу ТВі 23 квітня оголосив страйк до вирішення конфлікту між власниками телеканалу. !zn

Читайте також:

На ТВі почалися звільнення

Власник ТВі Кагаловський пообіцяв вирішити ситуацію на телеканалі "законним шляхом протягом доби"

Шевченка внесено до Держреєстру як керівника ТВі замість Катеринчук

Журналісти ТВі оголосили страйк: їм не дали вийти в ефір і запустили повтори