Рабинович не виключив, що до замаху на нього причетний депутат-"регіонал"

06 березня 12:27

Бізнесмен назвав дві версії вибуху біля свого авто: єврейську та телевізійну.

 

Бізнесмен Вадим Рабинович, коментуючи можливі версії замаху на нього, повідомив, що незадовго до вибуху у нього відбувся конфлікт з народним депутатом від Партії регіонів Андрієм Деркачем. Про це він заявив на прес-конференції 6 березня.

"У мене за останні 5 років немає жодного бізнесу в Україні, і немає ніяких особистих конфліктів. У мене дві версії: єврейська і телевізійна", - заявив Рабинович.

За його словами, на користь єврейської версії говорить, що це було швидше залякування, ніж замах на вбивство. "Я бачив, коли в мене кидали (вибухівку). Мене ніхто не вбивав, мене хотіли залякати", - зазначив бізнесмен.

Він також заявив, що телеканал Jewish News One у нього хотів забрати нардеп Андрій Деркач (ПР), який забрав у нього половину компанії "Ера".

"Він до мене прибув, ми поговорили, і він сказав - ти повинен протягом тижня передати мені канал, або у тебе будуть великі неприємності", - заявив Рабинович.

Як відомо, у понеділок, 4 березня, у Києві, на вулиці Мечникова стався вибух поряд з офісом бізнесмена Вадима Рабиновича. У автомобіль Рабиновича, який виїжджав з двору офісу, з боку порожнього сусіднього будинку було кинуто вибуховий пристрій.

У результаті вибуху ніхто не постраждав, автомобіль бізнесмена марки "Лексус-570" отримав незначні ушкодження.

Печерське районне управління міліції почало досудове розслідування за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Вадим Рабинович пообіцяв заплатити мільйон гривень тому, хто допоможе знайти і затримати людину, яка кинула вибухівку. !zn

Читайте також:

Вибух біля офісу Рабиновича міліція кваліфікувала як хуліганство

Рабинович пообіцяв мільйон гривень за затримання злочинця, який підірвав його автомобіль

Міліція повідомила перші подробиці замаху на Рабиновича