Правоохоронці оприлюднили фото ймовірного вбивці мера Сімеїза

28 лютого 07:51

Підозрюваний у вбивстві мера Сімеїза Кирила Костенка після скоєння злочину на велосипеді зник у бік Ялти.

 

Міліція оприлюднила фото ймовірного вбивці мера Сімеїза Кирила Костенка і знімок машини ВАЗ-2101, на якій з місця вбивства злочинець зник.

За словами очевидця, від автомобіля ВАЗ-2101, який горів, від'їхав чоловік на велосипеді, прямуючи у бік Ялти. Його зняв відеореєстратор автомобіля, що їхав на зустрічній. З цим знімком міліціонери обходять всі будинки і квартири у селищі, приватні готелі.

Як повідомила керівник відділу зв'язків із громадськістю ГУ МВС України у Криму Ольга Кондрашова, слідство має в своєму розпорядженні "відеозаписи, зроблені з декількох камер". "Відеозаписи зараз ретельно вивчаються, приділяється увага кожній дрібниці, щоб якнайшвидше встановити особу підозрюваного і розкрити злочин", - сказала Кондрашова.

Відомо також, що правоохоронці вилучили запис з відеофіксатора з приватного готелю поряд із місцем злочину. На ньому зафіксовано вбивство Кирила Костенка.

Міністрів міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив, що слідство пов'язує вбивство мера Сімеїза Кирила Костенка з його професійною діяльністю.

Нагадаємо, 26 лютого селищного голову Сімеїза, члена Партії регіонів Кирила Костенко розстріляли поряд з будівлею Сімеїзької селищної ради. Вбивство було скоєно близько 9:00. У Кирила Костенка залишилися дружина і п'ятеро дітей.

Однією з основних версій вбивства Кирила Костенка є професійна діяльність загиблого.

Народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко вважає, що вбивство мера Сімеїза Кирила Костенка було цілком професійним, і малоймовірно, що його розкриють. !zn

Читайте також:

Соратники вбитого мера Сімеїза оголосили нагороду за інформацію про кілерів

У Партії регіонів сумніваються, що вбивство мера Сімеїза розкриють

Колеги вбитого мера Сімеїза вважають його смерть спецзамовленням

Правоохоронці знайшли автомобіль вбивць мера Сімеїза Кирила Костенка