Попов закликав водіїв пересісти на громадський транспорт

27 березня 10:03

У зв'язку з тим, що рух у місті залишається ускладненим і багато ділянок досі не вдалося очистити від снігу, голова КМДА закликав водіїв у найближчі дні не користуватися особистим транспортом.

 

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов закликав автомобілістів столиці під час надзвичайної ситуації користуватися громадським транспортом. Про це він заявив під час наради щодо ситуації на дорогах, передає прес-служба КМДА.

"Я звертаюся до всіх автомобілістів з проханням по можливості відмовитися сьогодні і завтра від пересування приватним транспортом і скористатися громадським. Тим більше, що автобусний парк Києва вже працює на повну потужність", - заявив він.

Він також звернувся у Головне управління ДАІ в місті Києві з проханням сприяти розблокуванню центру міста, координувати рух і допомагати водіям.

- ДАІ рапортує про поліпшення ситуації на дорогах Києва, незважаючи на рекордні затори

При цьому голова КМДА заявив, що особисто оглянув всі в'їзди до міста. "Там зараз ситуація стабілізувалася. Нормально рухаються і мости. Втім, є чимало ділянок, як у центрі, так і на околицях міста, рух на яких ускладнено через сніг і роботу снігоприбиральної техніки", - розповів він.

У цілому Попов доручив максимально акумулювати роботи міських служб для поліпшення пропускної здатності інтенсивних місць руху транспорту. Так снігоприбиральну техніку буде направлено на розширення проїжджих частин, зокрема, на вулицях Борщагівській, Автозаводській, Дружби Народів.

Нагадаємо, вранці 26 березня, затори на дорогах столиці досягли свого максимального показника - 10 балів.

Зазначимо, що очищення столичних доріг триває вже четверту добу.

За даними Укргідрометцентру, морози в Україні протримаються до 28 березня, а потепління прийде у Київ вже 30 березня. !zn

Читайте також:

У Києві не працюють чотири автобусні маршрути і половина тролейбусних

У КМДА відзвітували про прибирання снігу, відретушувавши торішній знімок з Москви