Понад 200 пасажирів "Аеросвіту" застрягли в Бангкоку

10 сiчня 07:45

Черговими заручниками ситуації з "Аеросвітом" стали більше двох сотень туристів, які відпочивали в Таїланді.

 

Понад 200 пасажирів авіакомпанії "Аеросвіт" не можуть вилетіти з Таїланду.

Рейс №171 за маршрутом Бангкок-Київ, який мав вилетіти о 6 ранку за місцевим часом, відкладений на невизначений час, повідомила "Українська правда" з посиланням на одного з пасажирів.

"Повинні були летіти орієнтовно 220 пасажирів. Авіакомпанія пояснює невиліт "операційними проблемами", - розповів пасажир.

За його словами, людей розвозять по готелях.

Сотні пасажирів "Аеросвіту" застрягли в аеропортах по всьому світу після того, як було скасовано низку авіарейсів компанії.

29 грудня 2012 року Господарський суд Київської області виніс ухвалу про початок провадження у справі про банкрутство "Аеросвіту". Пізніше у компанії пояснили, що таким чином вони хочуть почати процедуру санації.

В середу, 9 січня, було скасовано понад 20 рейсів внутрішнього і міжнародного сполучення. За даними аеропорту "Бориспіль", відкладено вильоти літаків компанії з Києва до Сімферополя, Варшави, Мінська, Афін, Єревану, Баку, Бухареста, Донецька, Тель-авіва, Одеси, Хошиміна.

Скасовано приліт літаків до Києва з Праги, Сімферополя, Мінська, Варшави, Бухареста, Донецька, Афін, Одеси, Єревана, Баку, Тель-авіва. !zn

Читайте також:

В аеропорту Тель-авіва застрягли кілька десятків пасажирів "Аеросвіту"

МЗС закликав українців подумати перед покупкою квитків на рейси "Аеросвіту"

Азаров вирішив розібратися з "Аеросвітом"

Найбільший український авіаперевізник "Аеросвіт" розпочав процедуру банкрутства