Під Донецьком зазнав катастрофи літак Ан-24, є жертви

13 лютого 19:48

У Донецькому міжнародному аеропорту ім С.Прокоф'єва в середу ввечері здійснив аварійну посадку літак авіакомпанії "Південні авіалінії" AN24 рейс "Київ-Донецьк".

 

В результаті аварійної посадки в Донецькому міжнародному аеропорту ім С.Прокоф'єва в середу, 13 лютого літака авіакомпанії "Південні авіалінії" AN24 рейс "Київ-Донецьк" загинув один пасажир.

За попередньою інформацією, на борту було 36 пасажирів. Про членів екіпажу інформація уточнюється. Зафіксовано, що загинув один з пасажирів, уточнюється інформація по двом", - розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі ГСЧС.

У прес-службі зазначили, що інші пасажири були врятовані співробітниками ГСЧС, вони знаходяться в будівлі аеропорту.

У Держслужбі також повідомили, що за попередніми даними, літак "Південних авіаліній" при здійсненні аварійної посадки, виїхав за межі злітно-посадкової смуги, після чого перекинувся і розламався.

Интрнет видання "Лівий берег" цитує відомого донецького блогера Дениса Казанського, який пише на Facebook: "Літак загорівся в полі. Частину пасажирів вдалося евакуювати, знайомий, який летів на борту, говорить, що є жертви. Співробітники аеропорту поки не дають інформацію щодо жертв і постраждалих але скоро буде офіційне повідомлення. Поки зволікають через футбол (в 21:45 в Донецьку починається матч Ліги чемпіонів, - ІФ). Людей підібрали автобусом і везуть до аеропорту. В аеропорту швидкі". !zn

Читайте також:

У Римі порив вітру здув з посадкової смуги літак, 16 постраждалих

Турецький літак загорівся після удару блискавки, але успішно приземлився

Злітну смугу аеропорту виключили з причин катастрофи літака Ту-204 у Внуково

У МВС назвали основні версії аварії гелікоптера під Кіровоградом