Перший національний знайшов заміну Бенкендорфу

20 лютого 13:32

В.о. гендиректора Національної телекомпанії України став головний редактор проекту "Діалог із країною".

 

Кабінет міністрів призначив тимчасово виконуючим обов'язки генерального директора Національної телекомпанії України (НТКУ) Олександра Пантелеймонова.

Відповідне рішення було ухвалене в середу, 20 лютого, повідомила міністр Кабінету міністрів Олена Лукаш, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Перед цим уряд звільнив з посади гендиректора НТКУ Єгора Бенкендорфа, який раніше був призначений головою правління телеканалу "Інтер".

- Савік Шустер перейшов на телеканал "Інтер"

Довідка: Олександр Пантелеймонов з березня 2010 року обіймав посаду заступника гендиректора НТКУ з інформаційного та суспільно політичного мовлення.

Був розробником концепції і організатором виробництва телевізійних програм для висвітлення діяльності президента і Кабміну: Відверта розмова, Підсумки тижня, Офіційна хроніка. Тиждень, Кабмін: подія тижня, Уряд на зв'язку з громадянами, Слово регіонам.

Крім того, був головним редактором телевізійних марафонів в дні головних національних і релігійних свят (День Перемоги, День Хрещення України-Руси, Різдво, Великдень), а також телевізійного проекту Діалог з країною, присвяченого першій річниці інавгурації президента Віктора Януковича (26 лютого 2011 року).

Зараз готується проект Діалог із країною до третьої річниці інавгурації Януковича (22 лютого 2013 року).

До роботи на НТКУ Пантелеймонов працював на "Інтері", був шеф-редактором суспільно політичного ток-шоу "Свобода". У 1999 році закінчив Інститут міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка. В 2003 році отримав наукову ступінь кандидата політичних наук. !zn

Читайте також:

Телеканал "Інтер" офіційно підтвердив призначення Бенкендорфа та Кисельова

Глава адміністрації президента Льовочкін стане співвласником "Інтера"

Азарова "шокував" випуск новин на одному з телеканалів