Опізнано тіла всіх загиблих в авіакатастрофі в Донецьку

14 лютого 19:53

На борту літака було 52 людини, у тому числі 8 членів екіпажу. 5 людей загинуло, ще 9 перебувають у лікарнях. Тіла загиблих до Одеси будуть доставлені в п'ятницю, 15 лютого.

 

Станом на 16:00 четверга вже було опізнано тіла всіх п'яти одеситів, загиблих в авіакатастрофі в Донецьку у середу, повідомляється на офіційному сайті Одеси.

За попередньою інформацією, тіла загиблих до Одеси будуть доставлені в п'ятницю, 15 лютого.

Як повідомлялося, 13 лютого о 18.24 літак Ан-24, що слідував рейсом "Київ-Донецьк", здійснив аварійну посадку у Міжнародному донецькому аеропорту ім.С.Прокоф'єва. Літак зачепився крилом за 10-метрову метео-вишку, після чого перекинувся і впав. При падінні літак розвалився на дві частини.

За уточненими даними, на борту було 52 людини, у тому числі 8 членів екіпажу. 5 людей загинуло, ще 9 перебувають у лікарнях.

- Командир екіпажу літака, що розбився в Донецьку Ан-24 розповів, як падав літак

Офіційно про причини катастрофи поки не повідомляється. Між тим, за даними ЗМІ, до неї могла призвести погана видимість (туман), внаслідок чого льотчики при посадці були змушені піти на друге коло і крилом літака зачепили землю.

Цю версію підтверджують слова студента-льотчика Клима, який був присутній в кабіні пілотів як практикант: "Я був у кабіні, але не керував літаком, просто дивився за роботою льотчиків. Думаю, що причина аварії була в поганій видимості. Двічі нас вдарило об землю, а потім все закрутилося, літак повело вправо, загорівся правий двигун і був розлом в районі кабіни пілотів. Через цей розлом люди виходили назовні".

За іншою версією - можливою причиною аварійної посадки Ан-24 стала відмова двигуна, передало агентство ІТАР-ТАРС без посилань на будь-які джерела.

Рейс був чартерним, і всі пасажири були футбольними уболівальниками і прямували на матч Ліги чемпіонів в Донецьку між "Шахтарем" і дортмундською "Боруссією". !zn

Читайте також:

Командир екіпажу літака, що розбився в Донецьку Ан-24 розповів, як падав літак

Польоти літаків "Південних авіаліній" після аварії в Донецьку зупинено

Причиною катастрофи літака в Донецьку міг стати туман або відмова двигуна

В авіакатастрофі в донецькому аеропорту загинув помічник голови Одеської облради