Оголошено вирок у "врадіївській справі": Дрижак і Поліщук отримали по 15 років в'язниці, Рабіненко - 11 років

29 листопада 13:45

Головних обвинувачених у "врадіївській справі" засудили до 15 років позбавлення волі, плюс вони втратять все своє майно і звання. У підсудних ще є можливість оскаржити в апеляційному суді цей вирок.

 

У Миколаєві у п'ятницю, 29 листопада, Первомайський міський районний суд виніс вирок у "врадіївській справі" для чотирьох обвинувачених.

Так, Євгена Дрижака засудили до 15 років в'язниці з конфіскацією майна, позбавленням звання капітана міліції та права обіймати посади у міліції протягом трьох років.

Дмитра Поліщука засудили до 15 років в'язниці з конфіскацією майна, позбавленням звання лейтенанта міліції та права обіймати посади в міліції протягом трьох років.

Михайла Кудринського засудили до 5 років в'язниці з позбавленням звання без права обіймати посади в міліції протягом трьох років, а також до штрафу у 10 тис.

Сергія Рабіненка засудили до 11 років ув'язнення з конфіскацією майна, повідомляє ТСН.

Нагадаємо, 27 червня цього року до врадіївської лікарні потрапила 29-річна Ірина Крашкова. Вона заявила, що її зґвалтували і сильно побили.

У цьому вона звинуватила двох працівників врадіївського райвідділу капітана міліції Євгена Дрижака, лейтенанта Дмитра Поліщука і таксиста Сергія Рабіненка.

Правоохоронці нібито її ґвалтували, а потім Дрижак із Рабіненком били. На лаві підсудних разом з ними опинився і заступник начальника РВВС у Врадіївці Михайло Кудринський, якого звинуватили у приховуванні злочину своїх підлеглих.

Прокуратура просила суд засудити Євгенія Дрижака до 15 років ув'язнення, Дмитра Поліщука - також на 15 років, Сергія Рабіненка на 10 років, Михайла Кудринського - на 5 років. Окрім в'язниці держзвинувачення також виступило ще за конфіскацію майна і позбавлення міліцейських звань для Дрижака, Поліщука і Кудринського. !zn

Читайте також:

Жертва "врадіївських ґвалтівників" в суді підтвердила провину міліціонерів

Жоден із "врадіївських ґвалтівників" повністю не визнав свою провину

Результати двох експертиз показали, що жертву врадіївських міліціонерів не ґвалтували

Врадіївським ґвалтівникам інкримінують нові звинувачення - підробку документів і наркотики