Названо найбільш розбиті дороги Києва і України

26 квiтня 10:02

У десятці найгірших доріг траси Павлоград - Донецьк, Тернопіль - Львів, Одеса - Березівка, а також Львів - Луцьк.

 

Терміни експлуатації 80% автомобільних доріг в Україні вичерпалися вже двічі, а то й тричі.

Ліквідацією наслідків минулої зими, яка стала для старенького українського асфальту катастрофою, тепер займається по всій країні місцева влада. Так, глава столичної міськдержадміністрації Олександр Попов урочисто пообіцяв, що всі дороги в Києві будуть відремонтовані до 15 квітня.

Відтоді майже щодня Київавтодор посилав "фронтові" зведення про успіхи у боротьбі за повернення на вулиці столиці втраченого асфальту.

За останніми даними організації, вже відремонтовано 79 тисяч квадратних метрів доріг з 96 тисяч. В цілому ж по країні, за інформацією Укравтодору, його зусиллями усунено "ямковість" на 98% доріг державного значення.

Щоб об'єктивно оцінити виконану дорожніми службами роботу, "Корреспондент" поцікавився думкою про стан вітчизняних трас тих, хто щодня стикається з вибоїнами і ямами, - представників служб таксі і компаній, що займаються вантажоперевезеннями.

Найгірші дороги в Києві у Подільському районі (Петропавлівська, Фрунзе, Нижньоюрківська, Газопровідна, пров. Ярославський і пр. Правди ).

При цьому по Україні більшість найгірших доріг знаходиться в центральній частині країни. До десятки також потрапили траси Павлоград - Донецьк, Тернопіль - Львів, Одеса - Березівка, а також Львів - Луцьк. !zn

Читайте також:

Азаров запідозрив, що виділені на ремонт доріг кошти витрачаються неефективно

В уряді відзвітували про ліквідацію ям на 25 тис. км доріг

Ями на дорогах Києва обіцяють залатати до Дня перемоги