На ЗНО записалися вже більше двохсот тисяч людей

26 лютого 08:27

У Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту очікують, що цього року кількість охочих пройти оцінювання буде набагато більша, ніж торік, і буде в межах від 311 до 321 тисячі.

 

Майже 207 тисяч людей вже зареєструвалися для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні - ЗНО-2013. Про це, як повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки, молоді і спорту.

За словами міністра Дмитра Табачника, методологія і процедура проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2013 році не зазнає будь-яких істотних змін, якщо порівнювати з ЗНО попередніх років.

4 січня почалася реєстрація охочих взяти участь у ЗНО в цьому році, і, як нагадав міністр, відповідні документи можна подавати до кінця дня 5 березня, а вносити зміни у реєстраційні дані можна буде лише до 19 березня. "Очікуємо, що цього року буде більше охочих взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні, адже це пов'язано з чисельністю одинадцятикласників - ми чекаємо від 311 до 321 тисяч охочих пройти тестування, - зазначив Табачник. - А за станом на 25 лютого для участі у ЗНО зареєструвалися 207 тисяч осіб. Найбільша кількість охочих зареєструвалася для здачі тестів з математики, історії України і української мови".

Раніше міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник заявив, що зовнішнє незалежне оцінювання скасовувати не планується.

Читайте також:

ЗНО можуть дискредитувати, щоб повернути вступні іспити

Українцям все більше подобається ЗНО при вступі до вишів

Веб-камери з виборів збираються використовувати на тестах ЗНО