На вихідних по всій Україні буде тепло і дощі

08 лютого 17:02

У суботу та неділю синоптики прогнозують дощі і мокрий сніг, вдень (крім західних областей) плюсова температура.

 

9-10 лютого погода в Україні істотно не зміниться: очікуються дощі, температура повітря вдень у середньому буде в межах 5 градусів тепла, вночі - близько нуля. У Криму місцями +10... +15 градусів.

За прогнозами Гідрометцентру, найближчої доби у західних областях сніг, мокрий сніг, вдень невеликий мокрий сніг, подекуди з дощем. У Карпатах зберігається небезпека сходження лавин.

Вітер північний західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-5 морозу, вдень близько нуля.

На решті території дощі, у Вінницькій і Житомирській областях з мокрим снігом, у Кіровоградській, Черкаській, Київській і Чернігівській областях місцями сильні дощі. Лише на сході вночі без істотних опадів.

На Лівобережжі місцями тумани. Вітер південний східний, 7-12 м/с, у східних областях місцями пориви 15-20 м/с. На дорогах північної частини ожеледиця.

Температура протягом доби 0-5 тепла, у південній частині +3... +8 (у Криму вдень +10... +15).

У Києві - дощ. Вітер південний східний, 7-12 м/с. Температура протягом доби +2... +4 градуси.

У неділю, 10 лютого, у західних областях невеликий сніг, мокрий сніг. Температура вночі від -4 до -9, вдень від -4 до +1.

У південних, східних та Дніпропетровській областях переважно дощ; температура вночі 0... +5, вдень +3... +8, в Криму до +10 градусів.

На решті території невеликі, місцями помірні опади у вигляді дощу і мокрого снігу; температура вночі від -4 до +1, вдень -2... +3 градуси.

Крім західних областей, місцями туман. На дорогах північної частини ожеледиця. Вітер південний східний, південно-східний, 5-10 м/с.

У Києві - невеликий мокрий сніг та дощ. Місцями туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південний східний, 5-10 м/с. Температура вночі від 0 до 2 морозу, вдень 0... +2 градуси. !zn

Читайте також:

Азаров зауважив, що зима "остаточно доконала" українські дороги

Сніжний шторм "Немо" насувається на північний схід США, скасовані тисячі авіарейсів

В Одеській області почалася повінь, рятувальники евакуюють людей

Янукович звільнив голів трьох районів Києва за неприбраний сніг і ожеледицю