МЗС закликав українців подумати перед покупкою квитків на рейси "Аеросвіту"

09 сiчня 18:08

Громадянам України порекомендували при плануванні поїздок за кордон враховувати численні затримки і скасування рейсів компанії "Аеросвіт".

 

Міністерстві закордонних справ України уважно відстежуює ситуацію, що складається з початку 2013 року навколо виконання компанією "Аеросвіт" своїх зобов'язань перед громадянами України - пасажирами міжнародних авіарейсів.

Як наголошується в заяві МЗС, "на тлі численних проблемних питань", пов'язаних з "Аеросвітом", міністерство втрутилося в ситуацію і надає необхідну допомогу нашим співвітчизникам. Зокрема, закордонні дипломатичні установи України чинили і продовжують надавати допомогу пасажирам компанії "Аеросвіт" у зв'язку зі скасуванням її рейсів в аеропортах Варшави, Стокгольма, Тель-авіву, Ташкента, Нью-Йорку, Будапешта і Хошиміну.

У МЗС висловили надію, що компанія "Аеросвіт" надалі буде більш відповідально ставитися до реалізації власних зобов'язань перед пасажирами і вжити всіх необхідних заходів для захисту їх прав та законних інтересів, в т.ч. про надання пасажирам послуг, передбачених у випадках скасування рейсів послугами (розселення в готелях, харчування, перебронювання квитків і т.д.).

"Міністерство рекомендує громадянам України враховувати ситуацію, що складається навколо компанії "Аеросвіт", при плануванні своїх майбутніх поїздок за межі України", - сказано в заяві МЗС. !zn

Читайте також:

"Аеросвіт" скасував 10 рейсів з "Борисполя"

"Бориспіль" призупинив обслуговування рейсів "Аеросвіту" з-за борги

Найбільший український авіаперевізник "Аеросвіт" розпочав процедуру банкрутства

Літаки "Аеросвіту" не змогли вилетіти в Нью-Йорк і Бангкока