Лютий в Україні почнеться з дощів і мокрого снігу

31 сiчня 17:10

1-2 лютого в Україні вдень очікується плюсова температура, практично у всіх областях - опади, місцями сильні.

 

1 лютого в Україні очікується відносно тепла погода майже на всій території - дощі і мокрий сніг, на дорогах ожеледиця.

За прогнозами Гідрометцентру, середня температура повітря складе близько -2... 0 градусів вночі +1... +3 градусів вдень. Вітер західний, 5-10 м/с.

У центральних областях і Києві вранці та вдень пройде невеликий мокрий сніг, температура вночі від 1 до 3 градусів морозу, вдень 1-3 тепла.

На сході у п'ятницю прогнозується -3... -1 градус, +1... +3 вдень. Невеликий мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу.

У західних областях вночі очікується -1... +1 градус, вдень +2... +4, дощ з мокрим снігом, вранці у Карпатах сильні опади.

На півдні 1 лютого від -1 до +1 градуса вночі, 2-4 градуси тепла вдень дощ з мокрим снігом. В Криму вночі +3.. +5 тепла, вдень до 8 градусів тепла, помірні опади, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь.

У суботу, 2 лютого, у західних, вдень і в північних, Вінницькій областях мокрий сніг і дощ, вдень у Закарпатті сильний дощ; на решті території без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, у західних областях місцями пориви 15-20 м/с. !zn

Читайте також:

Снігопад паралізував столиці: у Києві на прибирання доріг виїхала вся наявна техніка

Через негоду в Україні закрито три аеропорти

Атмосферні фронти з Європи принесуть в Україну січневі дощі

Російські синоптики напророкували "зникнення" весни