"Київенерго" почала планові відключення гарячої води

19 квiтня 10:51

З 22 квітня по 29 квітня на масиви Біличі, Новобіличі, Академмістечко у Святошинському районі буде планове випробування тепломереж.

 

Компанія "Київенерго" тимчасово припинила гаряче водопостачання житлових масивів Біличі, Новобіличі, Академмістечко у Святошинському районі з 22 по 29 квітня через планове випробування тепломереж столиці. Про це сьогодні повідомляє прес-служба відомства.

Зокрема, випробування тепломереж будуть проводитися в межах проспекту Перемоги, вулиць Миколи Ушакова, Уборевича, Чорнобильської, Осінньої, Жовтневої, Булаховського, Наумова, Підлісної, Олевської, Бахмацької, Клавдіївської, Гаршина, Рахманінова, проспекту Палладіна, вулиць Доброхотова, Семашка і частково Кільцевої дороги.

"У зв'язку з цим постачання гарячою водою в цьому житловому масиві буде тимчасово припинено з 16:00 21 квітня", - відзначають в "Київенерго".

Також компанія повідомляє, що гідравлічні випробування будуть проводитися з квітня по вересень поетапно в окремих мікрорайонах столиці.

"Випробування здійснюються тепломережовською водою, охолодженою до температури не вище 40 градусів, з підвищеним на 25% тиском, що відповідає нормативам. Провести їх без відключення гарячого водопостачання - технологічно неможливо. Тому протягом випробувань і ліквідації виявлених у результаті їхніх пошкоджень в окремих мікрорайонах столиці буде тимчасово відсутнє гаряче водопостачання", - сказано в повідомленні.

У цей період "Київенерго" не нараховує житлово-експлуатаційними організаціями (ЖЕО) обсяги споживання теплової енергії, а ЖЕО коригують розрахунки з жителями і не стягують плату за гаряче водопостачання. !zn

Читайте також:

У центрі Києва прорвало теплотрасу: провалився асфальт, вулиці залило окропом

Борги українців за послуги ЖКГ перевищили 13 млрд грн

За самовільну відмову від централізованого опалення будуть штрафувати