Київ знову засипає снігом, влада попросила містян залишатися вдома

30 березня 11:25

30 березня в Києві знову випав снігопад, у другій половині дня очікується дощ. Влада попросила киян не залишати свої будинки без крайньої необхідності.

 

У ніч на 30 березня Київ знову почало засипати снігом. Він йде інтенсивно, але швидко тане в зв'язку з плюсовою температурою. У другій половині дня очікується дощ.

Через снігопад скасовано традиційні сільськогосподарські ярмарки, які повинні були пройти в суботу. Міська влада звернулася до киян з проханням не виїжджати і не виходити з будинку без крайньої необхідності.

Штормове попередження було оголошено ще напередодні. Автомобілів на вулицях столиці небагато- очевидно, водії вирішили прислухатися до прохання ДАІ за можливості відмовитися від поїздок на вихідних у зв'язку з погіршенням погодних умов. Незважаючи на це, сервіс "Яндекс.Пробки" показує затори в 3 бали - "місцями труднощі".

У КМДА повідомили, що комунальні служби очищають місто від снігу в посиленому режимі.

Станом на 7:00 30 березня для очищення столиці від снігу залучено 564 одиниці техніки і 8 тисяч працівників. Крім того, задіяно також підрозділи МНС, повідомляє Міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Влада також запевнила, що всі торговельні мережі вчасно доставляють хліб та інші продукти харчування.

За прогнозами синоптиків опади будуть тривати, також очікується дощ.

Нагадаємо, тиждень тому, 22-23 березня, велика частина України опинилася у полоні стихії. Рекордна кількість снігу - понад 50 млн тонн - випала в Києві, було порушено транспортне сполучення багато магазинів не могли доставити хліб. Столиця тиждень намагалася ліквідувати наслідки негоди, але роботи ще досі не завершені. !zn

Читайте також:

Попов зізнався, що в пік рекордного снігопаду з дружиною був у Відні