Київ знову стоїть у багатокілометрових заторах

27 березня 10:35

Ситуацію ускладнює те, що дотепер на багатьох вулицях розчищена лише одна смуга.

 

У Києві з самого ранку 27 березня утворилися великі затори. За даними "Яндекс.Пробки" стоїть вулиця Борщагівська, проспект Леся Курбаса - у бік центру, вул. Вадима Гетьмана, Космонавта Комарова - в обидві сторони. Єдиний спосіб дістатися до центру для мешканців Борщагівки - їхати швидкісним трамваєм.

Ускладнений рух на Оболонському масиві і Виноградарі, окружна заблокована місцями. За даними "Яндекса", немає заторів на вулиці Богатирській.

Броварський проспект і міст Метро також вільні. Заблоковані окремі ділянки Кільцевої дороги, утворилися затори на Троєщині і на під'їзді до Московського мосту, а також на Олени Теліги у бік Шулявки.

Частково заблокований Чоколівський бульвар. Транспортний "колапс" охопив центр і Поділ. Затори утворилися також на Солом'янці та Троєщині.

Загальний рівень заторів за станом на 9 ранку становив 8 балів, до 10 годин послабився до 7 балів.

Нагадаємо, після рекордного снігопаду 22-23 березня столична влада щодня рапортує про те, що "ситуація з кожною годиною поліпшується". Очищення доріг триває вже четверту добу, проте становище залишається складним: місто потопає у заметах, а вранці 26 березня затори на дорогах столиці досягли свого максимального показника - 10 балів.

Режим надзвичайної ситуації у зв'язку з небувалими снігопадами у столиці оголошений з суботи, 23 березня, і збережеться не менше тижня.

Нагадаємо, 26 березня перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Мазурчак подав у відставку. Голова КМДА Олександр Попов прийняв цю заяву. Своє рішення Мазурчак пояснив тим, що вважає незадовільною роботу міських служб, за які він відповідає, з ліквідації наслідків снігопаду у столиці. !zn

Читайте також:

Попов "знайшов" і звільнив винних у сніговому колапсі у Києві

На вулицях Києва зафіксовано перше підтоплення через танення снігу

У мерії попередили, що затори в Києві будуть ще два-три дні