Катеринчук знову внесено до Держреєстру як керівника ТВі

24 квiтня 13:49

Інформація про нову зміну керівників з'явилася у Держреєстрі: Наталія Катеринчук повернулася на місце, зайняте Артемом Шевченком.

 

Наталію Катеринчук знову внесено до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців як керівника ТОВ "ТРК "Телерадіосвіт" (Київ), яке здійснює супутникове мовлення (телебачення) під логотипом "ТВі".

Така інформація з'явилася на сайті держпідприємства "Інформаційно-ресурсний центр".

Таким чином, вона змінила Артема Шевченка, якого було внесено до цього реєстру в якості керівника ТВі 23 квітня 2013 року.

Як повідомлялося, 23 квітня прес-служба ТВі повідомила, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. Новим інвестором каналу став відомий американський бізнесмен Олександр Альтман, який вважає своїм пріоритетним завданням зберегти телеканал як одне з об'єктивних джерел інформації в Україні.

У цей же день увечері на сайті держпідприємства "Інформаційно-ресурсний центр" з'явилася інформація, що Шевченка внесено до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців як керівника ТОВ "ТРК "Телерадіосвіт" (Київ), яке здійснює супутникове мовлення (телебачення) під логотипом "ТВі".

Тим часом, власник ТВі Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення телеканалу і про те, що не підписував ніяких паперів про продаж телеканалу, документи підроблено.

Відсторонена генеральний директор ТВі Н.Катеринчук звернулася в міліцію з заявою про рейдерське захоплення телеканалу. Крім того, вона заявила, що у зв'язку з рейдерським захопленням телеканалу у вівторок передачі в ефір ТВі виходити не будуть.

Між тим, колектив каналу ТВі оголосив страйк до вирішення конфлікту між власниками телеканалу. !zn

Читайте також:

Журналісти ТВі оголосили страйк: їм не дали вийти в ефір і запустили повтори

На телеканалі ТВі розгорівся скандал з можливою зміною власника і рейдерською атакою

Власник ТВі Кагаловський пообіцяв вирішити ситуацію на телеканалі "законним шляхом протягом доби"

Шевченка внесено до Держреєстру як керівника ТВі замість Катеринчук