ГПУ підозрює 276 кримських суддів у зраді - Лещенко

22 травня 22:29

Комісія вже встановила 287 суддів-зрадників України, яких указами Путіна призначено суддями АР Крим для здійснення правосуддя від імені Росії.

 

Генеральна прокуратура України повідомила про підозру 276 кримським суддям, які зрадили Україну і перейшли служити на бік Росії.

Про це написав на своїй сторінці у facebook народний депутат Сергій Лещенко.

"Ще одне маленьке досягнення. Сьогодні Генеральною прокуратурою повідомлено про підозру 276 кримськім суддям, які зрадили Україну та перейшли служити на бік Росії. Перевірка суддів здійснювалася за моїм депутатським зверненням, до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, а потім запитом до генпрокурора", - зазначив він.

Зі слів Лещенко, комісія вже встановила 287 суддів-зрадників України, яких указами Путіна призначено суддями АР Крим для здійснення правосуддя від імені Росії.

"Скоро буде вирішено питання щодо щодо позбавлення недоторканності цих суддів, тобто надання згоди на їх затримання та обрання запобіжного заходу - тримання під вартою. 5 травня 2015 року направив звернення до Вищої кваліфікаційної комісії суддів внести рекомендації до Вищої ради юстиції щодо звільнення вказаних суддів з посад", - уточнив народний депутат.

Ще одне маленьке досягнення. Сьогодні Генеральною прокуратурою повідомлено про підозру 276 кримськім суддям, які зрадили...

Posted by Сергій Лещенко on 22 травня 2015 р.

Раніше Сергій Лещенко заявив, що колишній керівник Нацагентства з інвестицій Владислав Каськів працевлаштувався в Австрії.