Голова Київської адміністрації Попов знову зібрався у Відень

21 квiтня 13:47

Попов вже їздив до Відня. Під час сильного снігопаду в Києві 22 березня він виїхав у столицю Австрії разом з дружиною.

 

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов візьме участь у заходах, приурочених до Днів Києва у Відні 22-25 квітня.

Як повідомляє прес-служба КМДА, протягом трьох днів поспіль столиця України представить не тільки національну культуру, але й низку інвестиційних проектів.

Так, під час бізнес форуму, в якому візьмуть участь представники близько 25 київських компаній і майже 70 австрійських, міськдержадміністрація представить програму "Київ інвестиційний", в якій визначить всі стратегічні напрями розвитку міста, і представить проекти, де передбачається участь інвесторів.

Голова КМДА Олександр Попов відвідає міжнародні компанії-гіганти (Siemens і Famed) і ознайомиться з новітніми технологіями та інноваціями.

На офіційному рівні передбачений ряд протокольних зустрічей офіційної делегації Києва з керівництвом міста-партнера Відня.

Також заплановано відкриття пам'ятника українським козакам у 19-му районі Відня.

Як повідомлялося, Попов поїхав до Відня 22 березня - під час найсильнішого за останні 100 років снігопаду в Києві, повністю паралізував життя міста. За його словами, там він провів "переговори з бізнес-колами" щодо підготовки Днів Києва.

Однак єдиний бізнесмен, з яким Попов зустрічався у Відні у день сніжного колапсу, був його земляк на прізвище Мороз. !zn

Читайте також:

Попов під час сніжного колапсу зустрічався у Відні із земляком

Попов зізнався, що в пік рекордного снігопаду з дружиною був у Відні

Мазурчак повертається в КМДА: буде головним радником Попова і займеться розвитком Києва