Газету Kyiv Post виставили на продаж

30 квiтня 15:49

Видання шукає кваліфікованого покупця. Головред заявив, що олігархи, які не поважають редакційну незалежність, розглядатися не будуть.

 

Газета Kyiv Post виставлена на продаж. Про це на своїй сторінці Facebook повідомив головний редактор англомовного видання Брайан Боннер.

"Newspaper for sale", - написав він, зазначивши, що видання шукає кваліфікованого покупця.

Боннер підкреслив незалежність і впливовість видання та повідомив, що олігархи, які не поважають редакційну незалежність, як потенційні покупці розглядатися не будуть. "Розглядаються тільки серйозні пропозиції", - заявив він.

Головред повідомив, що виданню потрібні певні інвестиції, обов'язкові у цифрову епоху, проте пообіцяв "світлі перспективи" при раціональному використанні ресурсів.

"Газета знаходиться у країні, що розвивається з величезними проблемами і величезним потенціалом", - розповів Боннер, підкресливши, газета популярна серед бізнесменів і дипломатів, а також англомовних читачів, які цікавляться подіями у регіоні.

Kyiv Post - щотижнева англомовна газета, заснована у 1995 році американцем Джедом Санденом. З 2009року видавцем газети є громадянин Великобританії, власник групи ISTIL Мохаммад Захур.

Читайте також:

Kyiv Post повернули звільненого головного редактора

Журналісти Kyiv Post оголосили страйк