Екс-глава Одеської митниці Марушевська заявила про спроби проведення обшуку в її квартирі

03 березня 17:09

За словами Марушевської, таким чином на неї хочуть чинити тиск.

 

Колишня голова Одеської митниці Юлія Марушевська заявила про спроби проведення обшуку в її квартирі співробітниками Служби безпеки України і Генеральної прокуратури.

"Співробітники СБУ і Генеральної прокуратури намагаються провести обшуки в моїй квартирі. Все це в період, коли я перебуваю у закордонному відрядженні і є речником на Freedom Forum. Прийшли в рамках невідомого мені кримінального провадження. Паралельно обшуки проводяться у Романа Бахівського, який очолював Відкритий митний простір", - написала Марушевська у Facebook.

За словами Марушевської, таким чином на неї хочуть чинити тиск.

"Сприймаю це як тиск з боку чинної влади і відповідь на вчорашнє затримання НАБУ голови ДФС Романа Насірова. Я хочу заявити, що не піддамся на цей пресинг. Нинішня влада повторює помилки режиму Януковича", - додала вона.

Читайте також: Марушевська йде з посади голови Одеської митниці

Раніше повідомлялося, що колишній начальник Одеської митниці Юлія Марушевська дала роз'яснення у Національному агентстві з питань запобігання корупції у зв'язку з клопотанням заступника глави СБУ Павла Демчини.

Нагадаємо, в грудні глава ГФС Роман Насіров звільнив Юлію Марушевську з посади начальника Одеської митниці за дисциплінарною статтею, хоча вона написала заяву про звільнення за власним бажанням.

Під час роботи в Одесі Марушевська конфліктувала з головою ДФС. Вона, а також екс-голова ОДА Міхеїл Саакашвілі неодноразово зверталися до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням звільнити Насірова.