Депутат Москаль знайшов у київському "Воєнторзі" ножі зі свастикою

06 березня 16:26

У Києві можна вільно купити продукцію з фашистською символікою. Як доказ депутат Москаль придбав у "Воєнторзі" ніж зі свастикою.

 

Геннадій Москаль
Геннадій Москаль

В Україні, яка найбільше постраждала від Другої світової війни, пережила фашистську окупацію і трагедію у Бабиному Яру, у різних торговельних мережах і інтернет-магазинах безперешкодно продається продукція з фашистською символікою.

Про це повідомив народний депутат від фракції "Батьківщина" Геннадій Москаль, зазначивши при цьому, що в багатьох європейських країнах за це передбачена кримінальна відповідальність.

"Я особисто відвідав магазин "ВоєнторгДіСі" у Києві на проспекті Возз'єднання, 1 і, щоб не бути голослівним, придбав ось такі сувеніри вартістю 350 грн. (на фото)", - розповів Москаль.

Депутат також повідомив, що зі зразками іншої продукції можна ознайомитися за посиланням:

//voentorg.org/ru/products/details/2343/index.html

//voentorg.org/ru/products/details/2279/index.html

//voentorg.org/ru/products/details/2384/index.html

При цьому Москаль зазначив, що він розробив законопроект про заборону на законодавчому рівні використання фашистської символіки, заборону виготовлення, розповсюдження або збуту друкованих, аудіо, аудіовізуальних та інших матеріалів, авторами яких є особи, засуджені відповідно до міжнародно-правових актів за злочини проти миру і людства, у тому числі керівники націонал-соціалістичної робочої партії Німеччини і фашистських партій Італії. !zn

Читайте також:

На центральну площу Харкова 23 лютого винесли портрет Сталіна

ЗМІ: Російські використовують нацистську символіку для олімпійської реклами

Рідне місто Гітлера позбавило його звання почесного громадянина

Угорська новинний канал привітав Гітлера з днем народження