Через снігопади понад три сотні населених пунктів в Україні відрізані від зовнішнього світу

17 березня 10:32

Тривають роботи з розчищення доріг місцевого значення в п'яти областях Західного регіону, де відсутній проїзд до 307 населених пунктів і ускладнений проїзд до 472.

 

На Західній Україні сотні населених пунктів досі відрізані від зовнішнього світу через снігопади, що випали на території регіону. Проїзд до них або відсутній, або ускладнений. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

Станом на 07:00 17 березня тривають роботи з розчищення доріг місцевого значення в п'яти областях Західного регіону, де відсутній проїзд до 307 населених пунктів і ускладнений проїзд до 472.

Зокрема, в Волинській області ускладнений проїзд до 10 населених пунктів, в Івано-Франківської області ускладнений проїзд до 61, у Львівській області відсутній проїзд до 210 і утруднений до 97, в Рівненській області відсутній проїзд до 97 і ускладнений проїзд до 85 і в Тернопільській області ускладнений проїзд до 219.

На місцях координацію дій здійснюють оперативні групи Головних управлінь в областях, в Державній службі з надзвичайних ситуацій - робоча група Міжвідомчого оперативного штабу.

За інформацією Державної служби автомобільних доріг України проїзд на автодорогах державного і регіонального значення забезпечений.

Нагадаємо, як повідомляє Укргідрометцентр, істотних опадів у неділю, 17 березня Україні не очікується. Погоду визначатиме холодне і сухе арктичне повітря.

Температура в західних областях вночі 11-16° морозу, у північних і центральних областях 6-11° морозу, вдень 1-6 морозу; у Карпатах вночі 15-20° морозу, вдень 4-9° морозу; у південній частині та на сході вночі 2-7° морозу, вдень 0-4 ° тепла.

У Києві - без істотних опадів. Температура вночі 8-10° морозу, вдень 1-3° морозу.

У понеділок, 18 березня також без опадів. !zn

Читайте також:

У найближчі дні снігопади відступлять, але арктичне повітря не піде

Обмежено рух автотранспорту в п'яти західних областях

В Україні від негоди дві людини загинуло, понад 130 постраждали

В Івано-Франківську через снігопад наполовину скоротили робочий день