Через снігопади ДАІ перекрила рух у п'яти областях України

15 березня 14:35

Через погіршення погодних умов ДАІ частково перекрила рух транспорту в Івано-Франківській, Львівській, Закарпатській, Волинській і Тернопільській областях.

 

Через складні погодні умови частково перекрито рух транспорту в Івано-Франківській, Львівській, Закарпатській, Волинській і Тернопільській областях. Про це повідомили у прес-службі Управління ДАІ МВС України.

В Івано-Франківській області для вантажного транспорту перекриті такі траси:

- М–12 Стрий - Тернопіль - Кіровоград - Знам'янка, км 44 - 76;

- Н-09 Мукачево - Львів, км 249 - 388;

- Н-10 Стрий-Чернівці - Мамалига, км 18 - 129;

- Н-18 Івано-Франківськ - Тернопіль, км 0 - 30.

Закрито рух для всіх транспортних засобів на автодорозі Р-24 Татарів-Коломия-Борщів-Кам'янець-Подільський, км 131 - 145 й км 148 - 149.

У напрямку м. Чернівці об'їзд організовано по автодорозі Н-10 Стрий-Чернівці-Мамалига (через Коломию, Снятин), в напрямку Тернополя об'їзд організований по Н-18 Івано-Франківськ-Тернопіль.

У Львівській області закрито рух для всіх видів транспорту:

М-06 Київ - Чоп: 486-500 км між селами Вербляни і Банюнин), 503-512 км між селами Великосілки та Дидилів), 577 кілометр (поблизу села Тростянець Миколаївського району), 627-631 км (Гірське село);

Н-09 Мукачево - Рахів - Богородчани - Івано-Франківськ - Рогатин - Бібрка - Львів, км 392 (село Репехів Жидачівського району);

Н-10 Стрий - Івано-Франківськ - Чернівці - Мамалига: 7-8 км (між містами Стрий і Моршин);

Р-15 Ковель - Володимир-Волинський - Червоноград - Жовква, 95-109 км (територія Сокальського району).

У Закарпатській області на перевальній ділянці автомобільної дороги Київ - Чоп, км 702 - км 717 нарядами ДПС здійснюється ручне регулювання проїзду великовантажного і пасажирського транспорту.

У Волинській області, у зв'язку з інтенсивними опадами у вигляді снігу та посиленням вітру закрито рух транспортних засобів у межах Луцького, Ківерцівського, Локачинського, Горохівського, Іваничівського районів.

Також у зв'язку з різким погіршенням погодних умов на території Львівської області введено тимчасове обмеження руху вантажного транспорту в межах Волинської області на автомобільній дорозі Р-15 Ковель - В.Волинський - Жовква.

У Тернопільській області введено обмеження руху вантажного транспорту не обладнаного пристроями проти ковзання на автомобільних дорогах державного значення і деяких вулицях Тернополя.

Раніше повідомлялося про те, що у зв'язку з негодою рух транспорту у Львові практично зупинився. Вранці 15 березня водіям довелося залишати свої машини прямо посеред дороги, і йти пішки. !zn

Читайте також:

В Івано-Франківську через снігопад наполовину скоротили робочий день

Сніжний буревій накрив Львів, рух у місті паралізовано

Балканський циклон принесе в Україну сніг і морози