Частина ток-шоу "Шустер LIVE" пустили в записі на прохання Медведчука

26 квiтня 22:10

Перша частина політичного ток-шоу Савіка Шустера, де Віктор Медведчук розповідав про Митний союз, вийшла в не в прямому ефірі, як зазвичай, а в записі.

 

Першу частину ток-шоу "Шустер LIVE" на "Інтері" увечері в п'ятницю, 26 квітня, не пустили в прямому ефірі, а в записі. Про це повідомив у своєму Facebook відповідальний за зв'язки з громадськістю ВО "Свобода" Олександр Аронець.

За словами Аронця, цю інформацію йому надав народний депутат від "Свободи" Олександр Мирний, який брав участь у програмі.

"Виявляється, перша частина Шустер LIVE, де відбувається "шоу одного актора" - Віктора Медведчука, йде у записі. Нібито через те, що Медведчук не захотів дискутувати в прямому ефірі! Медведчуковські темники повертаються, на цей раз з метою зомбування українців щодо теми вступу до Митного союзу, що по суті означає втрату суверенітету України!" - написав Аронець.

"Інформація від Мирного... запис була вчора!", - зазначив він і додав, що, за наявною інформацією, друга частина програми буде йти в прямому ефірі.

Видання Тиждень.uа пише, що вони змогли зв'язатися з Вадимом Карасьовим, який також був гостем шоу.

"Пан Карасьов взяв трубку і пообіцяв передзвонити через 20 хвилин. В цей же момент в ефірі "Інтера" він готувався ставити питання Медведчуку, і не розмовляв по телефону", - повідомив журналіст видання.

Співробітники студії Савіка Шустера розповіли журналістам, шоу транслюється в записі на прохання Медведчука, який наполіг на тому, щоб у програмі взяв участь Сергій Глазьєв (радник президента Росії Володимира Путіна), а росіянин не міг бути присутній у Києві в п'ятницю.

Зазначимо, що раніше шоу Шустера традиційно транслювалося в прямому ефірі.

У лютому Савік Шустер перейшов з Першого національного на "Інтер" на запрошення нового керівництва. 1 лютого стало відомо, що GDF Media Ltd, що належить колишньому віце-прем'єрові Валерію Хорошковському, продала U.A. Inter Media Group (куди входить телеканал "Інтер") групі компаній, що належить Дмитру Фірташу і главі адміністрації президента України Сергію Льовочкіну. !zn

Читайте також:

Журналісти ТВі вимагали зняти нового гендиректора і розкрити імена власників каналу

Нові власники телеканалу "Інтер" ліквідували громадську раду

Азаров хоче потужний культурний телеканал без, "я перепрошую, Шустерів"