Бойовики накрили позиції ЗСУ біля Водяного "Градами": двоє бійців загинули, вісьмох - поранено

20 березня 16:31

Бойовики грубо порушили "Мінськ", обстрілявши позиції сил АТО на Маріупольському напрямку із заборонених озброєнь.

 

Російсько-терористичні війська обстріляли позиції ЗСУ в районі населенного пункту Водяне з РСЗВ "Град" та важкої артилерії. Згідно з останньою інформацією штабу АТО, в результаті обстрілу загинули двоє та дістали поранення семеро українських бійців.

"По позиціям українських військ в районі населеного пункту Водяне, ворог випустив 40 снарядів калібру 152мм, 40 снарядів калібру 122мм та 55 мін калібру 120 мм. Крім того під час обстрілу противник застосував реактивні системи залпового вогню РСЗВ БМ-21 "Град", здійснивши 65 пострілів. За уточненою інформацією внаслідок боїв на Маріупольському напрямку загинули 2 військовослужбовці, ще 7 отримали поранення", – йдеться у повідомленні штабу АТО в Facebook.

Нагадаємо, за минулу добу, 19 березня, російсько-терористичні війська 50 разів обстріляли позиції українських військових в Донбасі.

На Маріупольському напрямку бойовики були найбільш активними, здійснивши 26 обстрілів. По Водяному протягом дня окупанти вели вогонь з кулеметів великого калібру, гранатометів, зенітної установки, а близько 18:00 двічі долучили до обстрілів ще й артилерію калібру 122 мм.