Березневий снігопад паралізував рух у центрі Києва

22 березня 15:50

Весняний снігопад викликав численні затори на столичних дорогах. У суботу поліпшення погоди не передбачається.

 

Сильний снігопад 22 березня паралізував рух у центрі Києва. Рівень заторів станом на 15:45, за даними сервісу "Яндекс.Пробки", оцінюється у 8 балів з 10 максимальних ("багатокілометрові пробки").

Стоять у заторах вулиці Велика Житомирська, Артема, Мельникова, бульвар Лесі Українки, вулиця Басейна, Саксаганського, Червоноармійська, Хрещатик, Європейська площа.

Також паралізовано рух на Гаванському мосту і на Набережно-Хрещатицькій, там швидкість руху не перевищує 3 кілометрів на год.

Затори зафіксовані на Червонозоряному проспекті, Чоколівському бульварі, вулиці Вадима Гетьмана. Заблоковано рух на ділянках вулиць Олени Теліги, Довженка та Фрунзе.

Київська влада і ДАІ просить водіїв не паркуватися в центрі міста і по можливості утриматися від поїздок.

Для прибирання снігу "Київавтодор" задіяв 328 одиниць снігоприбиральної техніки. Крім того, в режимі ручного прибирання працює 56 бригад, а це понад 400 осіб. Як очікується, робота продовжиться і в нічний час.

У суботу, 23 березня, поліпшення погодних умов не прогнозується. За інформацією Гідрометцентру, протягом всього дня очікуються сильні снігопади і завірюхи, снігові замети, посилення швидкості вітру до 17-22 м/с. На дорогах ожеледиця.

Складна погодна ситуація і в західних областях України. У Львівській області за ніч випало 17 см снігу, в самому місті також ускладнено проїзд транспорту. Щоб уникнути заторів, у Львові відключили частину світлофорів. !zn

Читайте також:

Київські водії тільки в ранкових заторах втрачають 2,5 діб за рік

Через негоду в Україні припинився ремонт доріг

Синоптики пообіцяли, що через 20-30 років в Україні взагалі не буде снігу