"Батьківщина" вимагає відставки Попова за провал у боротьбі зі снігопадом

24 березня 11:43

Замість підготовки до надзвичайної ситуації команда Попова займалася зривом виборів у Києві.

 

Київська "Батьківщина" вимагає від голови КМДА Олександра Попова пояснень провальної роботи комунальних служб міста під час снігопадів 22-24 березня і подати у відставку. Про це йдеться в заяві Київської міської партійної організації ВО "Батьківщина".

У партії заявляють, що відсутність оперативного реагування і чіткої роботи столичної влади призвели до паралічу транспорту, викликали перебої в постачанні торгових закладів продуктами першої необхідності і поставили під загрозу життя хворих, що потребують швидкої допомоги.

Як зазначив народний депутат, голова київської "Батьківщини" Юрій Одарченко столична влада повинна була заздалегідь готуватися до снігопадів, використовуючи як досвід надзвичайних опадів 11-13 грудня минулого року, так і прогнози Гідрометеоцентру.

"Кожен другий киянин читав, чув і готувався до зниження температури і сильних опадів. І тільки команда Попова в адміністрації на Банковій була зайнята "важливою" справою - зривом київських виборів", - Одарченко.

"Києву не потрібна влада, яка вміє розчищати сніг тільки біля свого офісу" і на Банковій... Замети в спальних районах міста по пояс, затори, що нагадують трасу Київ-Чоп, сноуборди на Андріївському узвозі - для них, можливо, це і є обличчя європейської столиці", - зазначають у "Батьківщині". !zn

Читайте також:

На прибирання снігу на Хрещатику кинули 400 солдатів з Білої Церкви

Янукович видав указ про боротьбу зі снігопадом

Азаров взяв ситуацію зі снігопадами на особистий контроль

У Києві оголосили надзвичайну ситуацію через сильний снігопад