Азаров запідозрив, що виділені на ремонт доріг кошти витрачаються неефективно

22 квiтня 17:24

Прем'єр вирішив перевірити обґрунтованість та ефективність витрачання коштів, направлених на утримання автодоріг місцевих громад.

 

Прем'єр-міністр Микола Азаров під час засідання Кабміну 22 квітня розпорядився провести ретельну перевірку ефективності використання коштів, передбачених на проведення ремонтних робіт на дорогах України.

Як повідомила прес-служба Кабміну, зокрема, прем'єр вирішив перевірити, чи було цільовим використання відповідних асигнувань державного агентства автомобільних доріг "Укравтодор", а також обґрунтованість та ефективність витрачання коштів, направлених на утримання автодоріг місцевих громад.

Прем'єр висловив невдоволення ходом ремонту доріг. "Я не бачу такого розгортання робіт, якого чекають люди і дозволяють умови", - заявив Азаров.

Як повідомлялося, у березні віце-прем'єр Олександр Вілкул доручив Міністерству інфраструктури, Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства і "Укравтодору" провести відновлювальний ремонт доріг до 1 травня.

За станом на 12 квітня в уряді рапортували про ремонт трохи більше 40% дорожнього покриття, що становить 25 тис. км вулиць і доріг.

Кабмін має намір виділити 7,2 мільярда гривень на будівництво і ремонт доріг в 2013 році. !zn

Читайте також:

Глядачі засміяли регіонала, що похвалив Азарова за будівництво доріг

Україна зайняла за якістю доріг 137 місце у світі зі 144

Луганський губернатор доповів Януковичу: "Сніг зійшов разом з асфальтом"