Азаров взяв ситуацію зі снігопадами на особистий контроль

23 березня 14:20

За прогнозами синоптиків, сильні снігопади в Україні припиняться ще нескоро. Азаров дав розпорядження підвозити хліб.

 

Уряд організує роботи з протидії стихії і закликає громадськість за можливості долучитися до ліквідації наслідків негоди.

Як повідомляє прес-служба Кабміну, прем'єр-міністр України Микола Азаров особисто тримає ситуацію на контролі, постійно стежить за роботою оперативного штабу, діяльність якого координує віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул.

Азаров доручив організувати роботу щодо безперебійного забезпечення населення медичним обслуговуванням, продуктами харчування, зокрема організувати підвезення хліба.

За інформацією прес-служби, абсолютно вся наявна снігоприбиральна техніка працює постійно. Тривають роботи щодо забезпечення життєдіяльності населених пунктів, ліквідовуються наслідки негоди. Влада робить все можливе в такій надскладній ситуації.

Складна погодна ситуація залишається у багатьох областях країни, де не припиняються опади у вигляді снігу та дощу. Зокрема, в Києві і Київській області протягом декількох годин випало більше місячної норми опадів, до того ж через віткр на дорогах виникають снігові замети. Причому, рясні снігопади тривають, і, за прогнозами синоптиків, триватимуть ще довго, наголошується в повідомленні. !zn

Читайте також:

У Києві оголосили надзвичайну ситуацію через сильний снігопад

Аеропорт "Бориспіль" забезпечує рейси на виліт, незважаючи на сильний снігопад

Синоптики прогнозують сильні снігопади і в суботу

Березневий снігопад паралізував рух у центрі Києва