Азаров порадив опозиції не "ходити безцільно вулицями", а взяти участь у суботниках

12 квiтня 20:30

Прем'єр звернувся до активістів і волонтерів із закликом взяти активну участь у наведенні порядку, очищенні вулиць, скверів, парків від назбираного за зиму сміття.

 

Прем'єр-міністр України Микола Азаров має намір взяти участь в одному з суботників і закликає лідерів опозиції наслідувати його приклад.

"Я вже дав доручення секретаріату Кабінету міністрів України організувати кілька суботників у Києві і не тільки, в одному з них я візьму участь особисто. А міністри, віце-прем'єри поїдуть в регіони і подивляться, і візьмуть участь у цій справі на місцях", - написав він на своїй сторінці в Facebook, спілкуючись з користувачами в п'ятницю, 12 квітня.

Також Азаров порадив лідерам опозиції замість "безцільних ходінь по вулицях" разом з урядом взяти участь у цих заходах. "До речі, свої гасла вони можуть виголошувати і під час виконання корисної для суспільства роботи", - додав глава уряду.

Прем'єр звернувся до активістів і волонтерів із закликом взяти активну участь у наведенні порядку, очищенні вулиць, скверів, парків від накопиченого за зиму сміття.

"Завдання місцевих органів влади і всіх керівників забезпечити добровольців і транспортом, і необхідним інвентарем", - додав він.

Нагадаємо, прем'єр-міністр на засіданні уряду 10 квітня вимагав від профільних служб організувати прибирання сміття по всій країні.

"Країну потрібно прибрати після зими... Сніг розтанув, і виявилося, що за довгу зиму на наших вулицях, у дворах, на узбіччях доріг, у лісосмугах накопичилося багато сміття. Значний обсяг роботи, але потрібно оперативно прибрати до великодніх свят", - сказав Азаров.

Він підкреслив, що необхідно створити всі необхідні умови для того, щоб в наведенні порядку могли взяти участь всі охочі громадяни та громадські організації. !zn

Читайте також:

Азаров дав розпорядження роздати всім охочим інвентар для прибирання сміття після зими

Азаров вважає, що за міністрами на суботник добровільно підуть і всі інші

Азаров: Вже досить скиглити, беріть лопату і садіть картоплю, капусту

Азаров закликав українців не скиглити", а брати в руки лопати і прибирати сніг