Азаров доручив терміново провести ярмарку, щоб збити ціни на продовольство

27 березня 12:37

Прем'єр вимагає від голів місцевих адміністрацій терміново нормалізувати ситуацію, а найкращим способом для цього, на його думку, є організація сільськогосподарських продуктових ярмарків.

 

Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив головам місцевих адміністрацій в терміновому порядку організувати проведення сільськогосподарських ярмарків з метою нормалізації цін на продукти харчування, які місцями піднялися у зв'язку з негодою в країні.

"Хочу звернути увагу на один факт: у деяких ЗМІ розповсюджується інформація, що певні комерційні структури використовують тимчасові труднощі із забезпеченням продуктами харчування у торговельні мережі, "тихою сапою" завищуючи роздрібні ціни на хліб, молоко і овочі. Таке використання ситуації є аморальним", - сказав він, відкриваючи засідання уряду в середу, 27 березня.

Прем'єр вимагає від голів місцевих адміністрацій терміново нормалізувати ситуацію, а найкращим способом для цього, на його думку, є організація сільськогосподарських продуктових ярмарків. "Попит на овочі і фрукти збільшується, їхнього дефіциту в країні немає, тому все залежить від організації постачань", - додав Азаров. !zn

Читайте також:

Азаров дав розпорядження запастися продовольством і медикаментами перед повінню

Азаров уже придумав привід виділити ще більше грошей на закупівлю нових снігоприбиральних машин в Києві