Активістів не пустили мітингувати в Межигір'я - там очікується повінь

06 квiтня 12:52

Столичні активісти планували передати Януковичу вимоги до стану українських доріг, проте тепер не зможуть це зробити через заборону суду.

 

Київський окружний адміністративний суд заборонив "дорожний" протест під офісом президента Віктора Януковича в селищі Нові Петрівці, заявили в Демократичному Альянсі.

Столичні активісти планували передати Януковичу вимоги до стану українських доріг, проте тепер не зможуть це зробити через заборону суду.

"Причина - саме в цей день (10 квітня - ред.) планується провести ліквідацію наслідків весняної повені на місці акції, а мітингувальники можуть порушити права мешканців села - перешкодити прибиранню", - зазначають активісти.

Втім, зазначають у ДемАльянсі, вони все-таки мають намір довести свою справу до кінця.

"Якщо не в цей день, то в інший. Не в Нових Петрівцях, то в іншому місці, але ми обов'язково вручимо президенту наші вимоги", - коментує рішення суду голова Київської організації Демальянсу Максим Панов.

"Янукович головний відповідальний за "поліпшення" на дорогах країни", - вважають у ДемАльянсі. "Пограбовані дороги в країні - справа рук Президента. Це він призначає і звільняє голову Укравтодору", - додає Панов.

Нагадаємо, Демократичний Альянс оприлюднив перелік вимог до влади щодо стану українських доріг і відкрив доступ до обговорення всім охочим. !zn

Читайте також:

Двох відомих журналісток затримали під Межигір'ям за напис на асфальті про Януковича (фото)

Ремонт дороги до мисливських угідь Януковича обійдеться бюджету в 13 млн грн

Журналісти презентували Януковичу "Карту корупції" з його будинком в "Межигір'ї" і вертолітним майданчиком