"Аеросвіт" припинив більшість міжнародних рейсів

10 сiчня 21:01

Найбільша українська авіакомпанія "Аеросвіт" офіційно оголосила про припинення польотів на більшості міжнародних напрямків. Пасажирам повернуть квитки.

 

Авіакомпанія "Аеросвіт", яка раніше заявляла про обслуговування 80 міжнародних маршрутів, з 11 по 14 січня буде виконувати польоти лише в Україні і по п'яти далеко - і середньомагістральним маршрутами за кордон, пояснюючи таке рішення програмою реструктуризації діяльності.

Як повідомила прес-служба авіакомпанії, зокрема, "Аеросвіт" продовжить обслуговування далекомагістральних маршрутів у Пекін, Нью-Йорк, Хошимін, Бангкок і Гоа.

Скорочена мережа міжнародних середньомагістральних рейсів у найближчі чотири дні буде включати повітряні лінії Київ - Москва, Київ - Санкт-петербург, Київ - Стамбул, Одеса - Стамбул і Київ - Ташкент, а оперування на інших міжнародних середньомагістральних повітряних лініях компанія припинить з 11 січня до 00:00 15 січня 2013 року.

"Водночас можливе оперативне коригування графіка міжнародних і внутрішньоукраїнських польотів компанії з урахуванням комерційної завантаженості", - додає "Аеросвіт".

"Розклад польотів на наступний період зимової навігації буде представлено завтра, в п'ятницю", - говориться в повідомленні.

Авіакомпанія приносить вибачення пасажирам у зв'язку зі скасуванням польотів по більшості маршрутів і пропонує їм доставку рейсами перевізників-партнерів або повернення коштів за квитки за місцем їх придбання відповідно до процедури, передбаченої правилами перевезень. !zn

Читайте також:

Уряд орендує літаки для застряглих пасажирів "Аеросвіту"

"Аеросвіт" 10 січня скасував ще 15 рейсів

Через затримки рейсу "Аеросвіту" народний депутат не потрапив на засідання Ради

МЗС закликав українців подумати перед покупкою квитків на рейси "Аеросвіту"