Зломщик iPhone і Mac влаштувався на роботу в Twitter

14 вересня 17:41

Міллер став першим дослідником, якому вдалося "зламати" iPhone. Тепер він влаштувався на роботу в Twitter.

 

Американець Чарлі Міллер, який прославився тим, що знайшов кілька серйозних вразливостей у iPhone і комп'ютерах Mac, влаштувався на роботу в Twitter. Про це Міллер розповів у своєму мікроблозі.

На новому місці, як повідомляє Ars Technica, Міллер працюватиме в підпорядкуванні Мокси Марлінспайку - не менш відомого, ніж він сам, спеціаліста з комп'ютерної безпеки. Створену Марлінспайком компанію Whisper Systems Twitter купив у 2011 році.

У минулому Міллер співпрацював з консалтинговою компанією Accuvant і з Агентством національної безпеки США.

Міллер став першим дослідником, якому вдалося "зламати" iPhone. Це сталося в 2007 році, незабаром після надходження в продаж першої моделі апарата. "Діра", яку він відшукав, дозволяла атакуючому скопіювати файли з пристрою, не маючи до нього фізичного доступу.

Дослідник постійно бере участь у хакерському конкурсі Pwn2Own. У 2008 році Міллеру вдалося знайти уразливість у MacBook Air, в 2009 він відшукав "баги" в комп'ютерному браузері Safari і в iPhone, а в 2011 році - вказав на "діру" в системі безпеки iPhone і iPad, яка дозволяла додаткам довантажувати з віддаленого сервера додаткове ПО. !zn

Читайте також:

У всіх версіях прошивки для iPhone виявлено ​​уразливість

Apple представить нові моделі iPhone і iPad в серпні-вересні

Apple розглядає можливість створення власної мобільної мережі


Apple випустить свій перший телевізор