Yahoo! закриває низку своїх сервісів

22 квiтня 14:18

Компанія припиняє розробку мобільних програм Yahoo! Deals, Yahoo! SMS Alerts, Yahoo! Kids, Yahoo! Mail і Yahoo! Messenger.

 

Інтернет-компанія Yahoo! анонсувала нові скорочення у лінійці своїх програмних продуктів. За словами генерального директора компанії Марісса Мейєра, скорочення необхідні, щоб зробити саму компанію більш прибутковою.

Згідно з повідомленням компанії, припиняється розробка таких мобільних програм, як Yahoo! Deals, Yahoo! SMS Alerts, Yahoo! Kids, Yahoo! Mail і Yahoo! Messenger.

Закриття програм з одного боку продиктоване бажанням самої компанії зосередитися на більш пріоритетних продуктах і програмах, а з іншого, програми, що закриваються, останнім часом помітно розгубили користувальницьку аудиторію, тому значного удару по аудиторії від закриття програм бути не повинно.

Нагадаємо, Yahoo! купила програму Summly для читання новин на iPhone у 17-річного студента Ніка Д'Алозіо. Сума угоди не розголошується, але, за даними експертів, вона становить близько 30 млн дол.

Summly була розроблена для iPhone і дозволяє стискати тексти новин до 400 знаків і представляти їх у компактному вигляді без втрати змісту. Також програма структурує інформацію з розділів, що дозволяє швидко і оперативно ознайомитися з основними подіями дня. При цьому кожна скорочена стаття містить посилання на оригінал, де можна ознайомитися з текстом повністю. !zn

Читайте також:

Гендиректор Yahoo! звільнився через скандал з дипломом

Google призначила призовий фонд в 3 млн дол. за злом Chrome OS

Apple вирішила частіше оновлювати модельний ряд: новий iPad з'явиться через місяць, iPhone - влітку