У 2014 році Microsoft випустить замінник Google Glass

08 квiтня 12:22

Слідом за Google і китайським інтернет-гігантом Baidu, компанія Microsoft зайнялася розробкою власної моделі окулярів додаткової реальності. Реліз рішення від Microsoft заплановано на 2014 рік.

 

Окуляри доповненої реальності Google Glass були представлені влітку минулого року, а вже зараз деякі компанії почали працювати над аналогічними пристроями, які складуть конкуренцію рішенням від Google.

За даними аналітика Topeka Capital Markets Брайана Вайта (Brian White), Microsoft займається розробкою власних окулярів доповненої реальності з можливістю постійного підключення до Мережі. Якщо вірити заяві аналітика, то реліз рішення від Microsoft заплановано на 2014 рік.

"Google Glass значно вплинуть на розвиток ринку "натільних пристроїв". Microsoft не хоче втратити шанс виходу на абсолютно новий ринок", - заявив Брайан Вайт.

Ніякої інформації щодо вартості і функцій нового пристрою на даний момент немає. Нагадаємо, інсайдери деяких видань раніше повідомляли, що Apple, Samsung, LG також займаються розробкою схожих рішень. !zn

Читайте також:

Китайський інтернет-гігант розробляє замінник окулярів-комп'ютера Google Glass

Названо орієнтовну ціну очок Google Glass

Google розповіла подробиці про окуляри-комп'ютери